Hoquei sobre herba

Hoquei sobre herba

El Polo derrota el campió

Hoquei sobre herba. Els barcelonins van vèncer el Leuven, que va renovar triomf en el torneig de Reis. La selecció italiana, el RRC Brussel·les i la selecció catalana van ser els altres vencedors

El RC Polo es va imposar al Leuven belga en l'últim partit del tradicional torneig de Reis que s'ha disputat a les instal·lacions del conjunt de la Diagonal. Amb tot, el triomf no li va servir per coronar-se campió del trofeu, que enguany arribava a la 69a edició, perquè el Leuven havia derrotat el Pedralbes 1991 i havia empatat amb el Pedralbes HC prèviament, mentre que els barcelonins no havien disputat cap partit fins ahir. D'aquesta manera, els belgues renoven títol.

Xavi Lleonart, David Alegre i Javier Cabot van ser els golejadors del Polo en un partit que van encarrilar aviat (3-0) i que malgrat la reacció visitant (3-2) en el tercer quart gràcies a l'encert del català Pau Quemada que va marcar dos gols, van resoldre en el darrer parcial (4-2).

En categoria femenina, la selecció italiana es va endur la victòria al davant del Surbiton HC, el Polo i el Leicester. El Royal Racing Club de Brussel·les va ser el vencedor del torneig juvenil masculí i la selecció catalana sub-16 del femení.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)