Futbol sala

Un Catgas desafortunat no canvia la dinàmica

Futbol sala. Els colomencs no van tenir un comiat de la primera volta agraciat a Saragossa i van encadenar la tercera jornada sense guanyar

renovables 6 catgas 2

RIOS RENOVABLES:Ivan, Adri Ortego, Víctor Tejel, Richi Felipe i Retamar –equip inicial–, Óscar, Trasobares, Jorge Santos i Nano Modrego.CATGAS ENERGIA:Prieto, Sepe, Rescia, Corvo i Dani Salgado –equip inicial–, Pablo del Moral, Javi Rodríguez, Javi Rangel i Sergio.GOLS:1-0 (3') Richi Felipe. 1-1 (5') Pablo del Moral. 2-1 (11') Richi Felipe. 3-1 (17') Víctor. 4-1 (22') Corvo (pp). 5-1 (23') Richi Felipe. 5-2 (29') David. 6-2 (29') Jorge Santos.ÀRBITRES:Felipe i Urdanoz. Van mostrar targeta groga al visitant Javi Rangel.

El Catgas Energia no va poder acomiadar la primera volta de la lliga positivament després de perdre a la pista del Rios Renovables Saragossa i encadenar la tercera jornada sense vèncer. Els colomencs no van fer la millor actuació del curs, si bé és cert que la fortuna no els va acompanyar (van estavellar la pilota quatre vegades al pal) i, a més, van topar amb un encertat Iván Bernad a la porteria visitant. El còctel va provocar que l'equip encaixés la derrota més contundent fins ara en la lliga i que en comptés d'escalar una posició en la taula, un fet que hauria succeït amb tan sols un punt, es quedessin en la sisena.

Amb tot, el Catgas havia començat el partit demostrant capacitat de reacció al matiner gol de Richi Felipe, que va ser contrarestat per Pablo del Moral. Però els aragonesos es van distanciar abans del descans amb dos gols (3-1), mentre que els catalans començaven a fer brillar Bernad. La sentència es va escriure en els primers compassos de després de la represa. Una acció desafortunada de Corvo, que es va fer un autogol, va anar seguida del tercer gol de Richi i el Catgas no va respondre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)