Atletisme

Rabionet i Guerrero, virtuals campions

Atletisme. Van imposar-se en el Cros de Maçanet de la Selva i, a falta de confirmació oficial, serien els nous campions del Circuit Gironí de Cros

Jordi Rabionet i Marina Guerrero són, a falta de confirmació oficial, els virtuals campions del Circuit Gironí de Cros després d'imposar-se ahir en la quarta edició del Cros de Maçanet de la Selva. Encara queden dues proves per disputar-se –a Riudellots de la Selva (22 de gener) i Caldes de Malavella (5 de febrer)– però cap de les dues és puntuable per a la categoria sènior.

El Circuit Gironí de Cros tornava ahir després de l'aturada nadalenca, i ho feia en un dels dies més freds d'aquest hivern. La inscripció es va ressentir del clima advers, i els pocs corredors que van participar en la prova van haver de bregar contra el vent, la pluja i, fins i tot, la neu. Per si no fos poc, la duresa del circuit de Maçanet de la Selva, amb zones amb forts canvis de ritme, va afegir encara més dificultats a la cursa.

En la categoria masculina, Jordi Rabionet (Esports Parra) va assolir la seva tercera victòria de la temporada amb un temps de 31 minuts i 24 segons. Pablo García (Pratenc), amb 31:50, i Jordi Roura (CN Olot), amb 32:16, el van acompanyar en el podi. Jonatan Romeo, un dels aspirants a la victòria, va quedar desqualificat perquè va arribar tard a la prova i, tot i començar darrere dels seus rivals, no va prendre la sortida per sota de l'arc.

La cursa femenina va tornar a ser un duel cara a cara entre Marina Guerrero (CA Manresa) i Anna Quílez (CA Lloret). Les dues atletes van anar gairebé de bracet en les dues primeres voltes al circuit, però finalment Guerrero va fer un fort canvi de ritme i va deixar enrere la seva rival. La banyolina es va imposar amb un temps de 20:00. Quílez va acabar segona (20:15) i la veterana Anna Matínez (CN Banyoles), tercera (23:07).

La prova de Riudellots de diumenge que ve també serà puntuable per al campionat de Catalunya de cros curt.

Cros de Maçanet. Sènior M
1r Jordi Rabionet (E. Parra)
31:24
2n Pablo García (Pratenc)
31:50
3r Jordi Roura (CN Olot)
32:16
4t Pau Congost (CN Banyoles)
32:46
5è D. Olivas (CA Palafeugell)
33:34
6è Carlo Pérez (CA Gavà)
34:15
Cros de Maçanet. Sènior F
1a M. Guerrero (CA Manresa)
20:00
2a Anna Quílez (Lloret-La Selva)
20:15
3a I. Fraixino (Lloret-La Selva)
23:12
4a S. Palleja (Lloret-La Selva)
25:23
5a Yolanda Zurriaga (CA Gavà)
27:18
6a Mireia Soler (CN Olot)
34:27
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)