Handbol

El Bordils guanya el Sant Cugat i escala dos llocs

Handbol. L'equip de Carles Ramonet va obtenir la quarta victòria de la temporada a primera estatal i queda dos punts per sobre del descens

BORDILS B 26 SANT CUGAT 25

BORDILS B:Álvarez (2), Congost, Masó (5), Palahí, Hospital, Pou (1), Sergi Mach (3), Bogo (4), Peresson (6), Montero, Montes (3), Figueras, David Mach, Palol, Oliver (1) i Amagat.SANT CUGAT:Esparza, Tous (6), León, Domingo (4), Gómez (2), Vives, March (3), Bonaccini, Cortés (2), Calvo (1), Gutiérrez, Peiró, Masllorens (2), Basela, López i Martínez.PARCIALS:3-2, 4-5, 5-7, 7-8, 9-8, 11-10; 13-11, 16-15, 18-17, 21-20, 23-21 i 26-25.ÀRBITRES:Pardo i López.

El Bordils B va tancar la primera volta a primera estatal amb la seva quarta victòria de la temporada. L'equip de Carles Ramonet es va imposar a casa contra el Sant Cugat per un sol gol (26-25) i va superar el seu rival en la classificació general, en què ha avançat dues posicions i s'ha situat onzè, a dos punts de la zona de descens.

L'enfrontament va ser molt igualat, però malgrat algun desavantatge en el primer temps, el Bordils B va tenir el control del partit i es va endur la victòria. La setmana que ve tornarà a jugar a casa contra la Salle Bonanova, el cuer de la categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)