Atletisme

Del Río, reina de les proves combinades

Atletisme. Va sumar el seu vuitè títol del campionat de Catalunya en pista coberta, i ha estat seleccionada per a un encontre internacional

Tamara del Río (AA Catalunya) va aconseguir el cap de setmana passat, a Sabadell, el seu vuitè títol del campionat de Catalunya indoor de proves combinades. L'empordanesa va acabar amb un total de 3.811 punts. Yanira Soto (Caja Canarias) va ser segona (3.785) i Paula López (Atlètic Cornellà), tercera (3.302). Del Río va pujar al podi en les cinc proves disputades, i va aconseguir la victòria en les de salt d'alçada (1,64 m) i salt de llargada (5,71 m). També va ser segona en els 60 (8.95) i els 800 m (2:22.86) i tercera en llançament de pes (10,48 m).

Justament ahir, Ramón Cid, director tècnic de la Federació Espanyola d'Atletisme, va fer pública la selecció de catorze atletes que participaran en l'encontre internacional de proves combinades a Praga, entre els quals hi ha l'atleta de Mont-ras. La resta de seleccions participants seran les de la República Txeca, França, la Gran Bretanya i Polònia.

Proves combinades
1a T. del Río (AA Catalunya)
3.811
2a Yanira Soto (Caja Canarias)
3.785
3a Paula López (A. Cornellà)
3.302
4a Lydia Ayuste (Lleida UA)
3.218
5a Cristina Bailón (ISS-l'Hosp.)
2.987
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)