Atletisme

atletisme

Korio defensarà galons a Granollers

Atletisme. El vencedor del 2016 i els també kenyans Kisorio, Cheprot i Korir miraran de baixar de l'hora en la mitja de la capital vallesana. Guerra, Castillejo, Lamdassem i Galimany pugnaran pel títol estatal

El kenyà Alex Korio, vencedor el curs passat amb la tercera millor marca del palmarès (1h01:01) i amb un registre personal de 59:28, serà un dels referents en la mitja marató de Granollers, que es disputarà el 5 de febrer conjuntament amb el campionat d'Espanya de la distància i que comptarà amb uns 10.000 corredors. Entre els inscrits, també repetirà participació el seu compatriota Matthew Kisorio, autor de la tercera millor marca de la història (58:46), però que el curs passat es va haver de conformar amb el quart lloc. Altres fondistes kenyans que pugnaran per les places d'honor i amb possibilitats de baixar de l'hora són Simon Cheprot, Mark Korir, Pius Kirop, Laban Korir i Evan Korir. En dones, destaca la també kenyana Lenah Jerotich i Gemma Steel, que encapçala la selecció britànica de la distància que competirà en ple a Granollers.

Tot i que encara no hi ha confirmació oficial, amb vista al campionat estatal s'espera la presència del segovià Javier Guerra i dels catalans Carles Castillejo, Ayad Lamdassem i Marta Galimany, entre d'altres. Després de més de dues dècades de patrocini, Adidas ha deixat pas a la també firma esportiva Diadora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)