Waterpolo

Waterpolo femení

Eurolliga

Xoc de dues potències

Waterpolo. L'Astralpool Sabadell i La Sirena Mataró disputaran els quarts de final de l'Eurolliga contra el Dunaújváros i l'UVSE hongaresos

La sort va provocar que els dos clubs catalans i hongaresos més potents ara mateix s'enfrontin en els quarts de l'Eurolliga femenina de waterpolo i es juguin dos bitllets per a la final a quatre.

L'Astralpool Sabadell, vigent campió de la competició, va quedar emparellat amb el Dunaújváros i tindrà el factor piscina a favor. Les hongareses venen de la primera fase, que van superar amb tres victòries. En la següent van acabar segones de grup i tan sols van perdre contra l'Olympiacòs. El millor resultat europeu és la derrota en la final de la copa d'Europa del 2003 contra el Glyfada grec. Actualment són segones en la lliga hongaresa, amb dos punts menys que l'UVSE.

Precisament, el líder del campionat d'Hongria i vigent subcampió d'Europa serà el rival de La Sirena Mataró, que també disputarà el partit de tornada al Maresme. L'UVSE és un equip conegut a la perfecció per les catalanes, ja que el curs passat també hi van coincidir en els quarts de final. Aleshores, van empatar a Mataró (7-7), però van caure a Hongria (4-9) i van quedar eliminades.

Quarts de final
UVSE (HUN) - La Sirena Mataró
Kirixi (RUS) - Ugra Kanthi (RUS)
Pàdova (ITA) - Olympiacòs (GRE)
Dunaújváros (HUN) - CN Sabadell (*) Els partits d'anada seran el 25 de febrer i els de tornada, l'11 de març.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)