Handbol

Fabregas empeny França

Mundial. El pivot de Banyuls de la Marenda va marcar cinc gols i va contribuir a la victòria de la selecció amfitriona en els vuitens de final contra Islàndia (31-25), que va resistir mitja part

L'amfitriona del mundial, la selecció francesa, es va imposar a Islàndia (31-25) en un dels partits més atractius dels vuitens de final. Els locals es van refer d'un inici dubitatiu i imprecís, però van acabar ferms. Els francesos es van plantar al descans dominant per la mínima (14-13), però després de la represa es van distanciar en el resultat i van solucionar amb èxit la primera prova de foc.

Un dels artífexs de la classificació va ser el jove nord-català Ludovic Fabregas (20 anys), que va anotar cinc gols i va ser escollit jugador més valuós de l'eliminatòria. El pivot de Banyuls de la Marenda es va mostrar efectiu en atac (5/6) i va completar l'actuació amb tasques ingrates i en global va fer un partit impropi de la seva joventut. Òbviament, un altre dels jugadors importants en el triomf va ser l'exjugador del Barça Nikola Karabatic (4 gols). Els bleus han comptat els partits per victòries. Ara disputaran els quarts de final contra el vencedor del matx entre Bielorússia i Suècia d'avui.

També en la part alta del quadre, Eslovènia va eliminar Rússia (26-32) i ara disputarà els quarts de final contra el guanyador de l'eliminatòria que avui enfronta Alemanya i el Qatar del català Valero Rivera. Els russos dominaven al descans (15-13), però van decaure a la represa.

Noruega no pateix

Noruega, liderada pel jugador del PSG Sander Sagosen, no va haver de gastar energies de més per eliminar Macedònia (34-24), que no en va tenir prou amb els gols del blaugrana Kiril Lazarov. Els macedonis no van estar al nivell del rival en la segona mitja hora i van acabar perdent per deu gols de diferència.

Els vuitens de final es completaran amb l'enfrontament entre Hongria i Dinamarca, en què la campiona olímpica parteix de clara favorita i espera posar un gra de sorra més en el camí per reparar un greuge històric i celebrar el primer mundial després de perdre tres finals. El vencedor d'aquest partit se les haurà amb la selecció de Noruega en els quarts de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)