Handbol

Crida al factor Blanc i Verd

Handbol. El Bordils cau en l'emboscada del BMC, que fa servir mètodes poc esportius, i ja pensa en el caixa o faixa de dissabte amb el cuer a casa

bmc 30 bordils 28

BMC:Llopis (2), Feijoo (2), Barroso (1), Martín-Cifuentes, Sánchez (3), Martínez, Muñoz (8), Sanz (2), Olivares, Álvarez (1), Gallardo (3), Bouyfounassen, Van Woerkom (1), Rico, Á. Arenas (7) i G. Arenas.HANDBOL BORDILS:González, Farrerons, Mach (4), Xicu Reixach (1), Márquez (3), Combis (4), Prat, Palahí (6), Comas, Vilanova, Huix, Moreno (5), Montes, Martínez i Pep Reixach (5).PARCIALS:2-3, 7-4, 7-6, 9-8, 10-11, 12-14, 14-16, 17-17, 21-20, 23-21, 27-25 i 30-28.ÀRBITRES:Mendoza Roldán i Visciarelli Lareo (Andalusia). Exclusions a Feijoo, Martín-Cifuentes (2) i Gallardo per al BMC i a Farrerons, Xicu Reixach, Márquez, Prat i Vilanova(2) per al Bordils.

“Hem de recuperar el Blanc i Verd de la primera temporada a plata, aquell en què cada gol era una festa. O cada aturada. I no un Blanc i Verd que vingui a veure partits: necessitem un Blanc i Verd que ens ajudi”, va dir Pau Campos després del partit d'ahir al migdia a Madrid. El Bordils rep, aquest dissabte, el cuer, en llocs de descens i amb la obligació de guanyar. I per això el tècnic, ahir mateix, ja apel·lava el vuitè jugador, el que atemoria els rivals i els arribava a intimidar. I tot, poc després de caure en l'emboscada del BMC, un equip acabat de pujar que, ahir, no va estar a l'altura de les circumstàncies. “Ens ho temíem i ha passat; el Carabanchel ha plantejat el partit com una emboscada: hem estat tot el partit sense marcador perquè, casualment, no funcionava”, va denunciar el tècnic, que hi va afegir: “El comportament del club amfitrió no ens ha agradat gens. Han fet servir tècniques d'una altra època, per dir-ho suau.”

El Bordils va tornar a perdre contra un equip que tenia a dos punts, com el Covadonga el primer partit de l'any. I això que, en la primera meitat, va manar, va estar bé al darrere i va poder córrer i, és clar, marcar (11-14, Combis al 29'). En la segona, la defensa va abaixar les seves prestacions, les pèrdues es van succeir i els locals van mantenir un ritme anotador que va desembocar en un final a cara o creu. Amb 28-27 (Palahí al 58'), Prat va ser exclòs i, en la mateixa jugada, el BMC va obrir un forat de dos gols de penal, amb un més, que tancaven el resultat.

ELS VESTIDORS

Queden 13 partits, ve el cuer a casa i hem de sumar per enganxar-nos al grup Zarautz, Còrdova i Nava, que dos han de venir a casa
En la segona divisió de l'handbol estatal, no pots estar jugant sense marcador. Cada vegada, t'havies de girar a la taula
Pau Campos
Tècnic bordils

Prat i Palahí, les notes positives

“Hauríem d'estar tots saltant d'alegria i sembla que hàgim perdut; estem molt afectats”, va dir Pau Campos el 6 de febrer de l'any passat al vespre, després que Marc Prat es lesionés de gravetat per tercera vegada el genoll, el mateix que el 5 d'abril del 2014, a la pista del Sinfín –quatre anys abans havia patit la mateixa lesió al genoll esquerre. Fa més d'onze mesos, l'infortuni va ser a Pontevedra, en el primer triomf del curs fora de casa del Bordils. Amb el 25-26 sobre el Cisne, els blanc-i-verds s'allunyaven a 5 punts del descens en la tercera temporada a plata, que acabaria amb la millor classificació en tres anys (vuitè lloc). Ahir, el capità del Bordils va reaparèixer quasi un any després. També va tornar a estar a la disposició de Pau Campos Arnau Palahí, autor de 5 dels 6 gols en la segona meitat. El lateral es va lesionar el menisc del genoll dret en l'escalfament del partit Bordils-Torrelavega, el 8 d'octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)