Ciclisme

Igualada completa el traçat

Ciclisme. La capital de l'Anoia serà el marc del final de la quarta etapa de la Volta Ciclista a Catalunya, el 23 de març, que haurà sortit de Llívia, i d'aquesta manera queda definit el traçat definitiu

Ahir el director de la Volta a Catalunya, Rubèn Peris, i l'alcalde d'Igualada, Marc Castells, van presentar l'acord pel qual la capital de l'Anoia acollirà el final de la quarta etapa, amb inici a Llívia, el 23 de març.

Aquesta era l'última incògnita que faltava descobrir de la pròxima edició de la prova ciclista, que, un cop més, reunirà les principals figures del pilot mundial, com ara Froome, Contador, Mollema, Nieve... Igualada serà el marc del final d'una etapa per onzena vegada; a més, en dues ocasions va ser el marc del final de la Volta: el 1983, en què el català Pepe Recio es va embutxacar la victòria en la general, i el 1996, en què l'alemany Marcel Wüst va aconseguir la victòria d'etapa, procedent de Port Aventura, i el suís Alex Zulle va confirmar el primer lloc en una classificació que havia dominat des de la contrarellotge inicial a Platja d'Aro.

Volta 2017 (20-26 de març)
1a etapa
Calella-Calella
2a etapa
Banyoles-Banyoles
3a etapa
Mataró-la Molina
4t etapa
Llívia-Igualada
5a etapa
Valls-lo Port (Tortosa)
6a etapa
Tortosa-Reus
7a etapa
Barcelona-Barcelona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)