Handbol

El Bordils continua sense tenir el futur clar

Handbol. Una persona s'hauria interessat per fer una candidatura per a les eleccions, però el termini per presentar-ne es va acabar dimarts

Hores decisives per al futur de l'Handbol Bordils. El club està en una situació d'extrema provisionalitat després que dimarts es va acabar el termini de presentació de candidatures per a les eleccions sense que ningú s'hi hagués interessat. La junta actual, presidida per Joan Martín després de la renúncia de Ferran Cassú, ja va dir fa mesos que tenia la intenció de plegar un cop acabat aquest mandat, però de moment no hi ha hagut manera que sortís un relleu. Fonts del club informaven ahir que una persona hauria començat a moure's per fer un equip, però que no hauria tingut temps de reunir la gent necessària per fer el pas.

En aquest context, el club ha de decidir quina direcció segueix els propers mesos. Ahir a la nit, la junta tenia previst celebrar una reunió per veure quins passos cal fer a partir d'ara. Hi ha dues opcions. La primera, i la que agrada menys als responsables del club, seria nomenar una junta gestora que es fes càrrec del club. La segona, i preferida, consistiria a allargar uns mesos més el mandat de la junta actual en espera que la persona que s'ha interessat per dirigir el club tingui més temps per fer un equip. Si aquesta candidatura reeixís, el club tornaria a convocar eleccions, en data per determinar. En no haver-hi més candidats, passaria automàticament a agafar les regnes del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)