Handbol

El Bordils constitueix una junta gestora

Handbol. Compte enrere amb la dissolució del club com a amenaça, si no hi ha candidats

Joan Martín, Manela Blàzquez, Cristina Barceló, Txell González, Quim Pou, Josep Gallardo i Esteve Moré formen la junta gestora de l'Handbol Bordils, constituïda per dirigir el club per un màxim de tres mesos.

Esgotat el termini de presentació de candidatures, el procés electoral aprovat en l'assemblea de l'11 de gener preveu la convocatòria d'unes segones eleccions. La junta gestora remarca que es tracta de l'inici d'un compte enrere al final del qual hi ha la dissolució del club com a tal si no es presenta una candidatura. Un exjugador del club es va presentar com a candidat per evitar-ho, però la falta d'un equip que l'acompanyés va fer impossible la constitució d'una candidatura. La junta gestora, desil·lusionada per la minsa assistència en l'assemblea de l'11 de gener, es planteja fer accions que impliquin la massa social del club i que ajudin el candidat a trobar suports per fer una nova junta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)