Handbol

Zero obligacions

Handbol. El Bordils visita el Torrelavega, primer que va guanyar al Blanc i Verd, abans de rebre el Nava

“El 2017 no hem jugat cap partit tranquil. Covadonga, a casa, vam jugar amb molta pressió, Carabanchel a fora era una final, i la setmana passada, o caixa o faixa. És el primer partit que podem agafar-nos d'una manera diferent”, va dir Pau Campos sobre el partit d'aquest vespre (20.30 h) a Torrelavega, a la pista del primer equip que es va endur els dos punts del Blanc i Verd aquest curs (20-23). Alliberats pel 30-23 sobre el Tolosa de dissabte passat contra el cuer, després d'una ratxa de quatre desfetes seguides, i amb els mateixos punts que Nava –tercer equip en descens i següent rival a casa, l'únic a qui han guanyat a fora (24-26 el 12 d'octubre)– i Còrdova –ha de passar pel Blanc i Verd, l'11 de març– i un menys que Zarautz –proper desplaçament–, els de Pau Campos afronten el duel d'aquest vespre sense l'obligació de guanyar, un factor que els pot anar a favor.

“En el partit d'anada ens va passar per sobre, en aspectes defensius: ens va deixar en 20 gols”, recordava el tècnic, que es va desfer en elogis per al Torrelavega, amb qui ja es va jugar la permanència el primer i el segon curs a plata: “L'objectiu d'un equip que puja és salvar-se i estan en llocs de play-off. Estan fent una temporada molt bona, l'entrenador està treballant molt bé, fa molt bona feina i és el mateix que estava a plata, va baixar i ha tornat a pujar.” “Potser l'única pega és que són irregulars: fan partits molt bons que empaten amb el Barça o guanyen de 10 el Cisne, a casa, i després en altres partits s'enfonsen o es desfan” ,hi afegia Pau Campos, que avui no podrà disposar del seu puntal defensiu, Joan Vilanova. “A casa nostra, més que encerts seus, que n'hi va haver, van ser els nostres errors, sobretot en atac. Vam estar molt estàtics i previsibles i això a aquests equips els va molt bé. Per això hem de mirar de no caure en els mateixos errors”, apuntava l'entrenador, conscient del molt que pot guanyar avui el Bordils en la lluita per no baixar: “No cal tornar-se bojos, la classificació cada setmana anirà variant i quan cal estar fora del descens és en l'última jornada. No podem tenir ansietat si perdem en una pista en la qual els nostres rivals hi han perdut.”

FORA DE CASA

3
punts
ha guanyat el Bordils com a visitant, 22-22 a Tolosa i 24-26 a Nava de la Asunción
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)