Futbol sala

Cinquena derrota consecutiva del Catgas

Futbol sala. Els colomencs van sortir apallissats de la pista del Peníscola i encara no han aconseguit cap victòria aquest any

PENÍSCOLA 7 CATGAS 0

PENÍSCOLA:Iker, Bolo, Rumbo, Míchel, Juan Emilio (2) –inicial–; Conde, Raya, Esteban (1), Terry (2), Orzáez (1) i Juan Carlos (1).CATGAS SANTA COLOMA:Prieto, Del Moral, Rescia, López, Sergio –inicial–; Sepe, Rodríguez, Corvo, David i Salgado.GOLS:1-0 (9') Juan Carlos. 2-0 (10') Juan Emilio. 3-0 (14') Orzáez. 4-0 (30') Terry. 5-0 (33') Esteban. 6-0 (36') Juan Emilio. 7-0 (40') Terry.ÀRBITRES:Martínez i Munez. Van ensenyar targeta groga a Rumbo, del Peníscola.

El Catgas Santa Coloma va encaixar la cinquena derrota consecutiva en la lliga a la pista del Peníscola (7-0). L'equip d'Óscar Redondo s'enfrontava amb un rival directe, però no va tenir ni la mínima possibilitat de puntuar i va perdre de manera contundent. Juan Emilio i Terry, amb dos doblets, van liderar l'eficient atac valencià. Els colomencs, que encara no han guanyat aquest any, tanquen les vuit primeres posicions i continuen en zona de play-off, però ja senten l'alè al clatell del Santiago, que va guanyar contra el Burela (3-0). El Catgas jugarà dissabte que ve a casa contra el Llevant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)