Tennis

Espanya remunta a Osijek

Tennis. Bautista es va endur el duel de números 1 contra Skugor per 6-1, 6-7 (4), 6-3 i 7-6 (6) i Carreño va superar Metkic. Sèrbia, amb Djokovic, serà la rival en els quarts de la copa Davis

L'equip espanyol de copa Davis va remuntar ahir a Osijek el 2-1 advers amb què dissabte va cloure la segona jornada (3-2) contra els suplents de Croàcia i jugarà els quarts de final contra la sèrbia de Novak Djokovic. Conchita Martínez, la capitana, va apostar per repetir l'alienació de l'asturià establert a Catalunya Pablo Carreño en el cinquè partit de la primera eliminatòria del grup mundial, tot i que hi havia fallat divendres. Ahir Carreño (26è de l'ATP) va complir els pronòstics i va derrotar Nikola Mektic (319è) en el cinquè partit per 7-6 (4), 6-1 i 6-4 en un duel molt feixuc durant el primer set, que va acabar resolent amb relativa comoditat. La jornada va arrencar amb el partit desigual de números 1 en què el castellonenc Roberto Bautista (16è) va fer ús de galons i es va desfer de l'incòmode Franko Skugor (223è) per 6-1, 6-7 (4), 6-3 i 7-6 (6) en un partit de molts de nervis. Alguns dels altres resultats del grup mundial van ser: el Japò-França (1-4), Austràlia-República Txeca (4-1), Sèrbia-Rússia (4-1) i EUA-Suïssa (4-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)