Handbol

Crida de la junta gestora del Bordils

Handbol. Anima els socis del club a participar en el procés electoral i els adverteix del perill de dissolució

La junta gestora de l'Handbol Bordils va fer arribar una carta als socis en què els informava de l'actual situació del club, dirigit de manera interina un cop es va donar per acabat el procés electoral perquè el 24 de gener no es va presentar cap candidatura i en espera de convocar unes segones eleccions en un termini màxim de tres mesos. L'amenaça de dissolució del club si, un altre cop, no es presenta cap candidatura és real.

L'actual gestora, que va assumir les funcions d'administració del club i que ha de vetllar pels interessos del club durant tres mesos i tornar a convocar eleccions, la formen Cristina Barceló, Txell González, Manela Blázquez, Joan Martín –l'anterior president en funcions des de la dimissió de Ferran Cassú per motius personals, al novembre–, Josep Gallardo, Esteve Moré i Quim Pou. Quasi tots els actuals directius formen part de la junta sortint, que va decidir no presentar una candidatura continuista.

En la carta als socis, els gestors remarquen el contrast entre la situació institucional del club –encaminat a dissoldre's si no apareix una alternativa– i la situació esportiva dels seus equips, que competeixen en el màxim nivell en les categories de formació tant en handbol com en voleibol i que té els equips sèniors en la divisió d'honor plata i en la primera estatal d'handbol i vòlei, una situació que ha convertit el Bordils en un club de referència a l'Estat.

Els gestors subratllen en la carta que aquests èxits són conseqüència del treball i l'esforç dels esportistes i, també, de la “voluntat, constància i ferma dedicació de moltes persones que inverteixen part del seu temps personal al club”. La carta, signada per Manela Blázquez, acaba encoratjant els socis a participar en aquest repte per al club, el poble i els amants de l'esport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)