Més esport

Esquí de muntanya

Clàudia Galícia puja al podi en la cursa individual

Esquí de muntanya. Va ser tercera en la primera prova fora del continent europeu. Tots els catalans van acabar entre els deu primers

Clàudia Galícia va ser l'únic catalana que va pujar al podi en la tercera prova de la copa del món d'esquí de muntanya, que per primera vegada es disputava a Turquia, per bé que tots els esquiadors catalans van acabar entre el deu primers. L'osonenca va ser tercera en la cursa individual, amb un temps d'1h40:29, i només va ser superada per les franceses Laetitia Roux (1h37:07), que va aconseguir la tercera victòria de la temporada, i Axelle Mollaret (1h39:35). “Estic molt contenta amb el tercer lloc. Anava cinquena i al principi de la cursa m'he trobat fatal, però he aconseguit retallar distàncies i gairebé he pogut aconseguir atrapar l'Axelle en l'última pujada. Així que em sento satisfeta, perquè ho he lluitat”, explicava Galícia després de la cursa. La també catalana Mireia Miró va acabar cinquena i entre les deu primeres també es van classificat Marta Garcia (7a) i Marta Riba (9a).

La cursa masculina va tenir l'absència de Kilian Jornet, que ha descartat participar en la resta de la copa del món després de no puntuar fa quinze dies a Cambra d'Ase a causa d'una desqualificació. Sense el cerdà, la victòria se la va endur l'italià Matteo Eydallin (1h38:43), que es va imposar en la mateixa línia d'arribada al seu compatriota Michele Boscacci. El podi el va completar el francès William Bon Mardion (1h39:11). Els catalans Oriol Cardona (1h45:51) i Marc Pinsach (1h46:11) van acabar entre els deu primers. Pinsach va arribar a ser setè a la meitat de la cursa, però finalment va recular fins al desè lloc. Cardona va acabar novè.

Avui es farà l'esprint, i la propera prova de la copa del món tindrà lloc el 25 i 26 de març a Prato Nevoso. Abans es disputarà el mundial d'esquí de muntanya. Serà entre el 23 de febrer i el 2 de març a Alpago-Piancavallo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)