El Bordils B desaprofita un penal amb el rellotge a zero

1a estatal. Pilota al pal de Montero, que havia marcat els tres anteriors llançaments

LA ROCA 27 BORDILS B 26

BM LA ROCA:Puget, Catafal (1), Sánchez (6), Puig (4), Pérez (7), Pellissa (1), Bosch (4), Castellarnau, Gascon, González, Segarra, Salado (2), Pujol (1), Ferrer, Ortega i Garcia (1).HANDBOL BORDILS B:Álvarez (1), Congost, Masó (5), Palahí (1), Hospital (1), Pou, Bogo (1), Aleman (4), Montero (5), Mach, Batlle, Molina (2), Palol (3), Oliver i Amagat (2).PARCIALS:2-1, 5-2, 9-4, 10-8, 14-9, 16-11, 19-13, 20-14, 22-16, 23-18, 25-21 i 27-26.ÀRBITRES:Espadas Barba i Ráez Rabadan (Castella la Manxa). 3 exclusions a La Roca i 4 al Bordils B.

“Podria haver entrat o no. Llàstima. Però marxo molt content amb la feina de l'equip, perquè ha seguit treballant”, va dir Carles Ramonet, el tècnic del Bordils B, resignat amb el desenllaç del partit a la Roca, amb un penal a favor dels blanc-i-verds amb el rellotge a zero que hauria suposat l'empat d'un partit que semblava sentenciat amb el 23-16 (47'). Montero, que acreditava tres de tres des dels 7 m, va enviar la pilota al pal. “Ens ha entrat tot, ells s'han posat nerviosos i quan faltaven set segons per al final hem tret el porter i hem posat en Karl Bogo per atacar amb set i que fos ell el que fes el darrer llançament. I l'han anat a caçar: vermella i penal”, va afegir Ramonet.