Ciclisme

Garcia (Bicis Esteve) s'endú el pot gros

Ciclisme. El ciclista català va guanyar la segona etapa de la categoria júnior del Memorial Pere Vilardebó, puntuable per al rànquing espanyol

El català Guillem Garcia (Bicis Esteve) es va adjudicar la segona etapa en categoria júnior del segon Memorial Pere Vilardebó, puntuable per al rànquing espanyol. La cita, celebrada el cap de setmana a Santa Eulàlia de Ronçana i a diverses localitats del Vallès Oriental, va servir per inaugurar la copa catalana de ciclisme en carretera i va aplegar uns 400 corredors repartits en 27 equips catalans, francesos i espanyols.

El maresmenc Àlex Martin (Trans-Lujan Mollet) és el primer líder de la categoria júnior de la copa catalana.

Els vencedors finals del Memorial, que incloïa una crono per equips i una cursa en ruta, van ser Denis Marian Vulcan (Cartagena-Esetec), en categoria júnior; Louise Mary Laker (Frigorífics Costa Brava), en elit femenina; Teresa Ripoll (Hyundai Koryo), en sub-23; Ariana Gilabert, en júnior; Victoria Cushing, en cadet, i Arnau Gilabert (Unió Ciclista Vilanova).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)