Esports de muntanya

Jornet continua segon

Esquí de muntanya. Va ser quart en la tercera etapa de la Pierra Menta i és a 11:15 del lideratge quan falta d'una jornada pel final

Kilian Jornet i Alexis Sevennec van conservar la segona posició de la Pierra Menta, malgrat el quart lloc en la tercera etapa a causa d'una caiguda del català. Amb tot, van fer un temps de 2h41:58 i van quedar a 5:18 dels vencedors, que van tornar a ser els italians Matteo Eydallin i Damiano Lenzi. A falta de disputar-se avui l'última etapa, la diferència entre els dos equips en la classificació general és d'11:15. Els germans Nil i Oriol Cardona van aconseguir el millor resultat parcial en les tres etapes amb el cinquè lloc (2h48:14), gràcies al qual avancen del vuitè al setè de la general, a 39:47 del millor temps. En dones, la sueca Emelie Forsberg i la francesa Laetitia Roux va aconseguir la segona victòria d'etapa (3h20:25) i continuen líders. Marta Riba, amb la francesa Valentine Fabra, va ser setena i ocupa el cinquè lloc de la general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)