Handbol

El colofó

Handbol. El Bordils lligarà la permanència si guanya el Còrdova, contra qui va fer el pitjor partit del curs (33-25)

El Blanc i Verd es prepara per tornar a celebrar, aquest vespre a quarts de deu, una permanència, la quarta. “El partit és molt important i aquests jugadors es mereixen una empenta final. Per molts motius: fa un mes que competeixen al màxim nivell, donant-ho tot. I comencen a reclamar una mica de descans, que la setmana que ve ja el tindrem, però hem de fer el darrer esforç abans de l'aturada del 19 de març”, va dir ahir Pau Campos, en una nova crida a l'afició per a l'enèsima final.

Un caixa o faixa que, havent resolt els anteriors, converteix el d'avui en el primer i el més factible per lligar la permanència virtual. “És l'enèsima final, que ens arriba amb una ratxa positiva de quatre partits guanyant. Però això s'ha de refermar a casa perquè és un dels partits que s'han de guanyar. Tant sí com no”, va afirmar el tècnic del Bordils, abans de reconèixer que la situació d'avui és la ideal per arribar als 23 punts, els que marquen la salvació: “És contra un rival directe i arriba en unes condicions diferents del que ens pensàvem fa un mes: tenim una situació còmoda, amb quatre punts de diferència. I seran sis si guanyem. En cas que ens guanyin, encara estarien a dos punts de nosaltres.” “Ho hem d'aprofitar per posar el colofó, fer els cinc partits seguits guanyant i igualar la millor ratxa a plata del primer any, que també ens fa especial il·lusió i, sobretot, virtualment assegurar la permanència”, va insistir sobre la transcendència dels dos punts d'avui.

Més

Si assegurar-se la quarta permanència no fos suficient, el rival presenta una motivació afegida: el partit d'anada. “No vam estar bé, teníem moltes baixes i l'equip, en el minut 15 de la primera meitat, ja havia abaixat els braços. Potser va ser el pitjor partit d'aquest any”, sentenciava Campos sobre el 33-25 del novembre. “Ha de servir d'al·licient, demostrar que la diferència que hi va haver no és aquesta i que aquells riures i aquelles abraçades al final del partit del Còrdova, una mica provocatius, tinguin resposta aquí. Volem guanyar per la importància del partit i per demostrar que aquell dia no vam estar bé ni érem el Bordils que volem ser”, va arengar.

LA RATXA

5
triomfs
seguits és la millor sèrie del Bordils a plata. Va ser el 2013 en la jornada 9 (29-26 contra l'Alcobendas)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)