Futbol sala

Els penals fan campió el Movistar Inter

Futbol sala. El conjunt madrileny va necessitar una tanda de 18 llançaments per superar El Pozo i alçar la seva desena copa d'Espanya

Es van necessitar 18 penals per saber qui guanyava la copa d'Espanya 2017. I va ser el gallec Pola que va decidir una final d'infart en què els dos conjunts haurien pogut sortir-se amb la seva. És la desena copa d'Espanya que entra a les vitrines del Movistar Inter, que lidera el palmarès a davant d'El Pozo i el Barça, amb quatre i tres, respectivament. Rafael, que va marcar dues dianes en la tarda d'ahir, va ser escollit com l'MVP d'una final que va tenir moltes alternances en el marcador. Daniel va avançar els madrilenys, però Alex va empatar un parell de jugades després. El mateix Rafael, abans del descans, va tornar a avançar l'Inter. Seria el darrer avantatge per al conjunt madrileny, que va veure com Fernando i Cardinal capgiraven el marcador només d'iniciar-se el segon temps. Andrestio també va avançar el seu equip a les acaballes després que Rafael firmés el 3-3. I va ser Ricardinho que va firmar el 4-4 amb el qual es va arribar al final del temps reglamentari. No van decidir res les dues pròrrogues i va ser Pola, en el 18è penal, que va fer campió el Movistar Inter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)