Més esport

Les joves promeses de l'esport gironí, reconegudes

Poliesportiu. És la tercera edició dels premis de la representació territorial de la secretaria general de l'Esport a Girona

Un total de 139 esportistes de 24 modalitats esportives i les seves especialitats seran reconeguts aquest vespre en la tercera edició de l'acte de reconeixement a les joves promeses de l'esport gironí, que es durà a terme al Palau de Congressos de Girona. Els premis els organitza la representació territorial de la secretaria general de l'Esport a les comarques gironines i es donen als esportistes que tinguin entre 14 i 18 anys que durant l'any 2016 hagin guanyat una final catalana o hagin fet podi en una competició de nivell superior –o que hagin guanyat en categoria absoluta en competicions federades– tant en especialitats individuals com col·lectives. Els premis es poden donar més d'una vegada si són en categories diferents o si se supera la classificació de la temporada anterior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)