Hoquei sobre herba

Hoquei sobre herba

copa

L'esperança de tots

Hoquei sobre herba. En la copa del Rei i de la Reina, que comença avui, els favorits aspiren a complir pronòstics en un torneig en què s'estilen les sorpreses

“La copa genera esperança a tots els equips”, diu Marta Segú, davantera del Polo. El seu equip, que ha fet un inici d'any molt bo, obrirà el foc amb el Jolaseta basc a la part alta del quadre de la copa de la Reina. El Polo no entra dins la casella dels favorits per guanyar, però Segú no descarta res. “Les dinàmiques desapareixen en una competició tan especial com aquesta”, assegura Cristina Salvatella, capitana de l'Egara, que també parteix des de la part alta del quadre. El conjunt ratllat es veurà les cares amb l'amfitrió, el Junior, que ha posat moltíssima il·lusió en una competició que fa temps que passa de llarg de Sant Cugat. Les santcugatenques, segones en la classificació, aspiren a treure's l'espina de la temporada passada, en què van perdre la final de la copa de la Reina contra el Club de Campo.

Precisament, les madrilenyes tenen una bona pedra de toc avui en el duel dels quarts de final de la part baixa del quadre. El SPV Complutense, vigent campió de lliga, és un dels grans candidats al títol. El jove CD Terrassa s'enfronta amb la Real Societat a la mateixa banda del quadre. “Elles són veteranes i tenen experiència, però anem amb la il·lusió per bandera”, diu Júlia Pons, puntal de l'equip.

Un pas per davant

El Polo, vigent campió i líder de l'actual divisió d'honor, parteix com a favorit en la copa del Rei. Els barcelonins es veuen les cares amb el Barça avui en un duel que, sobre el paper, han de guanyar tot i la significativa baixa de Xavi Lleonart, un dels ariets de l'equip. “Per ser el Polo no guanyarem ningú. Ens haurem d'esforçar al màxim”, considera Àlex Casasayas, màxim golejador de l'equip. El guanyador del derbi barceloní es veurà les cares amb el vencedor de l'esperada eliminatòria Complutense-Junior. En l'any del centenari del club santcugatenc, l'equip es vol presentar com la revelació. “En tenim unes ganes boges. Volem disfrutar al màxim”, diu Marc Perellón, del Junior de tota la vida.

A l'altra banda del quadre, l'Egara i l'Atlètic ja anhelen un derbi terrassenc en unes hipotètiques semifinals. Abans, però, el Club de Campo i el Tenis ho voldran evitar. Cap dels dos equips terrassencs arriba en el millor moment del curs després de diversos resultats irregulars. Però, “en la copa no hi ha dinàmiques que valguin”, coincideixen Pere Arch i Albert Beltran, jugadors de l'Egara i l'Atlètic.

Masculí
Egara - Club de Campo
12 h
RS Tenis - Atlètic Terrassa
14 h
RC Polo - FC Barcelona
16 h
Junior - Complutense
18 h
Femení
RC Polo - Jolaseta
12 h
Junior - Egara
14 h
CD Terrassa - Real Sociedad
16 h Club de Campo - SPV
18 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)