Futbol sala

Festival golejador de Corvo a Gran Canària

Futbol sala. L'ala fa un pòquer de gols i deixa els locals sense capacitat de reacció tot i els tres gols de Juanillo

GrAN CANÀRIA 3 Catgas 5

GRAN CANÀRIA:Igor, Saúl, Julio, Anás, Juanillo –cinc inicial, Pepe, Salado, Puertas, Pichi, Fernando i Bingyoba.CATGAS:Prieto, Del Moral, Sepe, Rescia, Dani Salgado –cinc inicial–, Lucas, Javi Rodríguez, Corvo, Rangel i Sergio.GOLS:1-0 (3') Juanillo. 1-1 (6') Corvo. 1-2 (10') Corvo. 1-3 (23') Corvo. 1-4 (28') Corvo. 2-4 (31') Juanillo. 2-5 (32') Del Moral. 3-5 (40') Juanillo.ÀRBITRES:Martínez i Mínez. Van mostrar groga a Fernando, del Gran Canària, i a Sergio, del Catgas.

El veterà ala manresà Corvo va ser, amb quatre dels cinc gols, l'estilet del Catgas en el necessari triomf a Gran Canària i va demostrar que pot ser un jugador rellevant en el tram final de la temporada després de la marxa de Rafa López.

El partit no va començar bé. Els de casa van marcar en la primera que van tenir (Juanillo), però Corvo es va encarregar de capgirar el resultat en tres minuts. En la segona part, quan més pressionaven els de casa, l'ala va tornar a repetir l'operació, dos gols en menys de cinc minuts (1-4) i el partit va quedar pràcticament resol. La sentència va ser de Pablo del Moral.