Ciclisme

Bouhanni guanya l'etapa d'Igualada de la Volta

Ciclisme. Marc Soler ha atacat baixant del Turó del Puig amb Alejandro Valverde i Chris Froome però els altres favorits han reaccionat a temps

L'esprintador francès Nacer Bouhanni (Cofidis) s'ha rescabalat de la derrota en la primera etapa de la Volta superant en l'esprint d'avui a Igualada Davide Cimiloi (FdJ). L'italià va ser l'home que havia batut Bouhanni el primer dia a Calella. Tejay Van Garderen (BMC) defensarà avui el lideratge al coll de Lo Port, a Tortosa, en el port més exigent d'aquesta edició.

Abans de l'arribada a Igualada, baixant el Turó del Puig, el vilanoví Marc Soler (Movistar) ha trencat el pilot i s'ha emportat a la seva roda el seu company Alejandro Valverde i el triple vencedor del Tour, Chris Froome (Sky). Els altres favorits, però, han reaccionat i han atrapat una escapada que podria haver provocat canvis rellevants en la general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)