Futbol sala

Igualtat i patiment final

Futbol sala. El Catgas va empatar contra el Santiago, un rival directe per jugar el ‘play-off'. L'últim minut del partit va ser d'infart

CATGAS 3 SANTIAGO 3

CATGAS ENERGIA SANTA COLOMA:Prieto, Maxi Rescia, Pablo del Moral, Sepe i Dani Salgado –cinc inicial–; Corco, Sergio, Lucas, Javi Rodríguez, Eric Pérez i David Álvarez.SANTIAGO FUTSAL:Chema Mella, Álex Velasco, Pablo Tallón, Álex Diz i Armando –cinc inicial–; Catela, Santi, Hugo Sánchez, Pablo Mel, Antonio Diz i Dani Montes.GOLS:1-0 (6') Sepe. 1-1 (15') Armando. 2-1 (26') Sergio. 2-2 (30') Dani Montes. 3-2 (34') Dani Salgado. 3-3 (36') Pablo Mel.ÀRBITRES:Díaz Rodríguez i García Hernández. Targeta groga a Sergio, del Catgas, i a Santi, del Santiago.

El Catgas Santa Coloma va empatar contra el Santiago, un rival directe en la lluita per classificar-se per al play-off. El partit va ser molt disputat i l'últim minut va ser d'infart, ja que els dos equips van tenir ocasions, i el conjunt gallec hauria pogut aconseguir la victòria i apropar-se en la classificació.

Els colomencs van tenir la baixa de darrera hora de Javi Rangel, i va entrar en la convocatòria David Álvarez. En l'inici de partit el Catgas va tenir ocasions i Sepe va inaugurar el marcador en el minut 6. El porter local Prieto va començar a fer bones aturades però no va poder evitar l'empat a cinc minuts del descans. En la segona meitat Sergio va tornar a fer avançar els colomencs, però novament el Santiago va empatar. Dani Salgado va fer el 3-2 i els gallecs van tornar a empatar dos minuts després, i cada equip es va emportar un punt.