Futbol sala

El Barça suma un punt insuficient a la pista del Palma

Futbol sala. Es va avançar en el primer minut, però els locals van empatar al final

PALMA FUTSAL 1 BARÇA LASSA 1

PALMA FUTSAL:Barrón, Vadillo, Joselito, Diego Favero, Paradynski –inicial–; Tomaz, Eder, Eloy Rojas, Carlitos, Maico i Chicho.BARÇA LASSA:Juanjo, Joao Batista, Dyego, Rafa López, Ferrao –inicial–; Roger, Tolrá, Joselito, Adolfo i Quintela.GOLS:0-1 (1') Ferrao. 1-1 (36') Chicho.

El Barça Lassa va sumar un punt insuficient a la pista del Palma en la lluita pel lideratge. En un partit molt intens, els blaugrana van marcar en el primer minut gràcies a una passada de Juanjo a Ferrao, que va rebre d'esquena i va fer mitja volta per superar el porter Barrón. El Palma es va llançar a l'atac, però també va deixar espais que el Barça va estar a punt d'aprofitar. Ferrao va fallar un penal en el minut 17 per eixamplar el marcador. En el segon temps, la pressió del Palma sobre el Barça va ser més alta, i finalment va trobar recompensa després d'un refús del porter Juanjo que Rojas va aprofitar per igualar el marcador. El Barça jugarà el partit contra l'Inter sense possibilitats de prendre-li el lideratge.