Esports de muntanya

Neu primavera, tot obert

Curses de muntanya. Gaudi per als 500 corredors de la segona edició de la Cerdanya Skyline, amb la recent nevada i un sol radiant

La Cerdanya Skyline va tornar a estar marcada per la neu en el recorregut, amb inici i fi a Vilallobent. Però a diferència del 2016, el mig miler de participants van poder gaudir de la recent i darrera gran nevada de la temporada d'hivern a la Gran Vall sota un sol radiant.

Adrià Duarri (Buff Pro Team) i Ignasi Riuró (Esports Maverick) van marcar la pauta des de l'inici de les curses, de 20 quilòmetres i 1.000 metres de desnivell (Express) i 30 i 1.500 (Trail), respectivament, fins al quilòmetre 12. Al coll de la Bassa els dos traçats se separaven i Duarri era el primer a creuar la meta després d'1h48. Abel Rey va ser segon a 3 minuts i Sergi Furió i Gerard de la Cruz van compartir el tercer lloc. Júlia Font, Paula Reixach i Inés Jordao van ser les tres primeres noies.

Riuró va mantenir el primer lloc i va guanyar el Trail amb 2h35, i 4 i 14 minuts de marge respecte a Ignasi Ferrer i Yeray Duran, segon i tercer. També va liderar la cursa des de l'inici Txell Solà (Team Biomecànica), vencedora amb 3h35. Debora Cian i Mariona Pujol van completar el podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)