Voleibol

L'Olot també se salva

Voleibol. L'equip de la Garrotxa assoleix la permanència a la primera divisió masculina amb la victòria en la penúltima jornada. El Bordils ho va aconseguir fa uns dies en la primera femenina

Els dos equips gironins de la primera divisió espanyola de voleibol conservaran la categoria la temporada que ve. L'Handbol Bordils femení ja va assolir la permanència a principi de mes i el cap de setmana passat s'hi va afegir el CV Olot, que es va imposar en el partit de la penúltima jornada de lliga. L'equip de la Garrotxa va vèncer a la pista del Sant Martí (0-3) i es va estalviar jugar-se la permanència en l'última jornada, en què rebrà el Barça.

L'Olot no va perdre cap set contra el Sant Martí, però li va tocar patir. En les dues primeres mànegues va haver de remuntar marcadors en contra de fins a sis punts i salvar pilotes de set. Finalment es va endur el primer set a la tercera oportunitat i el segon a la segona. En el tercer va rematar la feina i va establir un marcador final de 30-32, 27-29 i 19-25. L'Olot tancarà la lliga contra el Barça aquest dissabte (18.30 h).

Per la seva banda, el Bordils va perdre a casa contra l'Esplugues (0-3). L'últim partit el jugarà dissabte contra el Vall d'Hebron (19 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)