Handbol

Quim Pou s'entreveu com a nou president del Bordils

Handbol. L'exjugador i exentrenador Zoran Cikusa seria l'entrenador del primer equip si es confirmés l'adeu de Pau Campos a final de temporada

L'exjugador i actual membre de la junta gestora de l'Handbol Bordils Quim Pou es perfila com a futur president del club, un cop les gestions per formar una candidatura que rellevi l'actual estan a punt de fructificar. De fet, la gestora ha confirmat que convocarà per la setmana vinent l'assemblea general de socis en què es proposarà el calendari electoral que ha posar punt final a la situació de transitorietat. La nova junta arribaria també amb un nou entrenador a punt per si es confirma la probable marxa a l'handbol romanès de Pau Campos. Es tracta de l'exjugador del club i també exentrenador del primer equip Zoran Cikusa, a qui Campos va rellevar com a entrenador el 2009.

La gestora treballa ara amb una certa tranquil·litat, ja que es dona per fet que un grup liderat per Pou i format per exjugadors i pares de jugadors presentaran una candidatura per rellevar els actuals directius, que després de sis anys han decidit no continuar en els seus càrrecs. El perill de dissolució de l'entitat sembla, doncs, del tot superat.

Manela Blázquez va ser la membre de la junta gestora que va signar la carta als socis en què els animava a participar en el procés electoral. Blázquez, recentment escollida per formar part de la junta de la Federació Catalana d'Handbol, mostra el seu optimisme en la configuració d'una futura junta per al club: “Sabem que hi ha gent que s'ha mogut, exjugadors i també pares que tenen la mainada als equips, que sembla que agafaran la nostra torxa.” Abans de Blázquez, el nou delegat territorial de la federació, Mariano Pérez, i el mateix entrenador del primer equip, Pau Campos, ja havien mostrat la seva confiança que finalment es trobaria una solució al compàs d'espera que va provocar la decisió de la junta de no aspirar a la reelecció. “Per a la junta actual aquests han estat anys apassionants, però també amb molta feina i estrès. Vaig entrar per tres mesos amb l'obligació de trobar 80.000 euros més per afrontar l'ascens de categoria amb angoixa i corredisses, però ha valgut la pena”, admet Blázquez, que també agraeix als socis la col·laboració fins i tot econòmica, ja que hi ha hagut dues derrames de 50 euros en aquests sis anys. “A la pista els socis i els aficionats han estat el vuitè jugador. Així, la feina plena d'hores que fèiem els de la junta es veia recompensada per aquest suport i per la manera que tenim a Bordils de viure l'handbol, i cada cop més el voleibol femení.” Respecte a la quarta salvació de l'equip, sobretot per la feina de Pau Campos, diu: “Si se'n va potser li haurem de un homenatge.” Blázquez està molt animada ara pel nou repte a la federació catalana, en què assumirà l'àrea jurídica. “En la primera reunió van sortir molt bones idees; no s'ha de fer un trencament, però sí que comencem un projecte diferent.”

ZORAN CIKUSA

Va arribar com a jugador a Bordils el 2004 i també va ser entrenador del primer equip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)