Més esport

El Vic afronta avui un test prou complicat a la pista de l'Alcoi

OK Lliga. El Caldes vol trencar la mala ratxa contra el Voltregà, que arriba esperonat

Quatre dels vuit partits de la 23a jornada de l'OK Lliga es juguen avui. L'Igualada-Lleida serà transmès demà per El Punt Avui TV, i els tres partits restants es jugaran entre dimarts i dimecres.

El Vic, que va patir contra el Manlleu en el derbi tot i que se'n va sortir, visita l'efervescent Alcoi, que, tot i que va sortir estovat de Reus, és un dels equips capdavanters en una segona volta pletòrica que el fa somiar en Europa. El Caldes, que fa jornades que no acaba d'obtenir bons resultats –cinc derrotes seguides i set jornades sense vèncer– rep el Voltregà, que arriba malferit per la darrera derrota i que vol tornar a demostrar que a fora és més perillós que no pas a casa. L'avalen set triomfs a domicili.

El Moritz Vendrell, que va empatar a casa contra l'Igualada, vol recuperar els punts a la pista del cuer, l'Alcobendas, un escenari més complicat del que sembla, on tant el Barça com el Reus van haver de patir –sobretot els del Baix Camp– per endur-se els tres punts. Eufòric pel magnífic triomf a Sant Hipòlit (1-2), el Girona, que és fora de la zona de descens amb dos punts de marge, rep el Vilafranca disposat a seguir lluitant per allunyar-se del foc contra un rival directe. Els de Josep Lluís Delriu han sumat tres empats seguits, i això també els ha permès fugir de la zona de descens, tot i que amb els mateixos punts que l'Igualada, l'antepenúltim.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)