Futbol sala

ESPORTS

Un punt que no acosta a la vuitena plaça

Futbol sala. El Catgas empata i només té dos punts de marge respecte a l'Aspil, l'immediat perseguidor en la lluita per la darrera plaça de ‘play-off'

CATGAS 2 MAGNA 2

CATGAS ENERGIA STA. COLOMA:Prieto, Pablo del Moral, Sepe, Javi Rodríguez i Maxi Rescia –cinc inicial– Lucas, Corvo, Javi Rangel, Eric Pérez i Dani Salgado.MAGNA GURPEA:Asier, Araça, Eseverri, Dani Saldise i Rafa Usín –cinc inicial– Alvarito, Martil i Eric Martel.GOLS:0-1 (15') Rafa Usín. 1-1 (24') Javi Rodríguez. 1-2 (30') Eric Martel. 2-2 (34') Dani Salgado.ÀRBITRE:Moreno i Ramos.

El Catgas no va passar de l'empat ahir contra el Magna Gurpea d'Imanol Arregui, cinquè a la taula. El punt és valuós per l'entitat del rival però no acosta als play-off perquè l'Aspil, novè classificat, va guanyar i ja és a dos punts dels colomencs. Javi Rodríguez i Dani Salgado van marcar per contrarestar les dianes de Rafa Usín i Eric Martel, que tornava a Santa Coloma després d'haver-hi jugat tres cursos. Després de l'aturada per seleccions, el Catgas buscarà amarrar matemàticament la vuitena plaça sumant punts contra contra l'Aspil, precisament, el Barça i el Ríos Renovables de Saragossa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)