Se'ls encongeix el braç al final

Handbol. El Bordils B manava 22-18 (50'), però perd per un gol de penal en la darrera acció i es complica la salvació a primera estatal

BORDILS B 22 OAR GRÀCIA 23

BORDILS B:Álvarez (1), Congost (3), Masó, Ferran Palahí (5), Hospital (2), Pou, Sergi Mach (4), Montero (2), Montes, David Mach, Batlle, Molina, Palol, Oliver (1), Amagat i Arnau Palahí (4).OAR GRÀCIA:Pujadas, Domínguez (3), Laliga (4), Escuert, Xerta (3), Ferrer, Pérez, Fàbregas, Marín, Gesa, Castilla (2), Muntada (3), Torres, Vaillo (5), Correro (2) i Esteve (1).PARCIALS:1-1, 3-3, 5-8, 8-11, 8-12, 11-12; 14-13, 17-14, 19-17, 21-18, 22-21 i 22-23.ÀRBITRE:López i Curras.PÚBLIC:150 espectadors.

Pas en fals del Bordils B en el camí cap a la salvació de 1a estatal. En un duel clau –el triomf els hauria donat quatre punts sobre el descens, a quatre jornades del final–, l'equip ho tenia tot encarrilat i dominava l'OAR Gràcia per 22-18 quan faltaven tan sols deu minuts. Però, en aquest punt, els de Carles Ramonet van pecar de conservadors. Van renunciar a la profunditat en el joc i tampoc van tenir encert, ja que van fallar quatre cara a cara amb el porter. I això, unit a la pèrdua d'un puntal defensiu com Pou –va veure la vermella en el minut 40–, va anar generant inseguretat i tremolor de cames al Bordils B. En tot cas, a 20 segons del final i 22-22 en el marcador, els locals van errar el seu atac i, en el posterior, van equivocar-se, cometent un penal absurd a només tres segons. Els visitants no van desaprofitar-lo i van adjudicar-se els dos punts ja que no hi havia temps per a res més.

La derrota fa que els dos equips empatin a punts –i l'average és per als barcelonins–, només un per sobre de l'Esplugues, ara en descens i proper rival del Bordils B, diumenge.