Tennis

Títol de Toledo a Turquia

Tennis. El jugador de Maçanet de la Selva es va imposar en la final de Hammamet al marroquí Lamine Ouahab (2-6, 7-6 i 6-3) i va aconseguir la seva tercera victòria com a professional

Pol Toledo va aconseguir el seu primer títol de la temporada imposant-se en el torneig de Hammamet (Turquia), puntuable per al circuit ITF Pro Future. El jugador de Maçanet de la Selva va haver de remuntar un set en contra en la final contra el marroquí d'origen algerià Lamine Ouahab, tercer cap de sèrie, però finalment es va assegurar la victòria amb un resultat de 2-6, 7-6 i 6-3.

Toledo havia començat la competició amb victòria contra el rus Mikhail Sokolovskiy (6-3 i 6-3). En les eliminatòries següents es va imposar a Oriol Roca (3-6, 7-6 i 6-2), al xilè Bastian Malla (3-6, 7-5, 1-0 i retirada) i al portuguès Gonçalo Oliveira (7-5 i 6-1). Toledo també va disputar el quadre de dobles juntament amb Oriol Roca. Van superar la primera eliminatòria contra els francesos Corentin Denolly i Augustin Gensse i van perdre en la següent contra l'holandès Adriaan de Jager i el francès Amaurt Delmas.

El títol de Toledo a Turquia és el tercer del seu palmarès com a jugador professional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)