Handbol

El 6 de maig, eleccions al Bordils

Handbol. L'assemblea de socis va aprovar ahir el calendari i els membres de la junta electoral, que serà presidida per Carles Freixas i tindrà com a membres Joan Trullàs i Manela Blázquez

L'assemblea general de socis del Bordils va escollir ahir la junta electoral i va aprovar el calendari que guiarà el procés que ha de conduir a l'elecció d'un nou president Les eleccions es faran el 6 de maig, tot i que hi podria haver una nova junta ja definitiva si, com es preveu, només es presenta una llista. El termini per a la presentació de candidatures està estipulat entre el 21 i el 28 d'abril. L'exjugador Quim Pou i membre de la junta gestora es presenta com a futur president de l'entitat, tot i que encara no ho ha fet oficial.

La junta electoral, que es constituirà avui, la compondran els socis Carles Freixas, president; Joan Trullàs, vocal, i Manela Blázquez, secretària, càrrec que ja ocupava en la junta gestora. El calendari és el següent: entre demà i el dia 12, exposició de la llista de socis a les oficines del club; del 13 al 20, publicació del cens electoral; del 21 al 28, obertura i finalització del termini de presentació de candidatures; del 29 al 4 de maig, campanya electoral, i el 5, jornada de reflexió.

El canvi en la junta va començar a prendre forma quan l'expresident del club Ferran Cassú va decidir deixar el càrrec per motius personals. El tresorer, Joan Martín, ha exercit des de llavors el càrrec i ja va anunciar que ni ells ni els seus companys de junta tenien la intenció de continuar al capdavant del club ja que consideraven que el seu cicle havia acabat.

Cassú va liderar el club en l'etapa més brillant de la història del club tant en l'aspecte social com, sobretot, en l'esportiu. L'equip d'handbol, el gran emblema de l'entitat, s'ha mantingut quatre temporades en la divisió d'honor de plata.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)