Handbol

El Bordils, pendent avui d'Internet

Handbol. Un empat del Cajasur o una derrota del Nava certificaran la permanència per als gironins abans de jugar demà a Sant Joan Despí contra el Barça B

El Bordils jugarà demà a la ciutat esportiva del Barça de Sant Joan Despí el seu partit corresponent a la jornada 27 de la divisió de plata contra el filial blaugrana, un dels equips més forts del campionat.

El derbi català podria ser un tràmit si avui l'equip assaboreix matemàticament la permanència gràcies als resultats dels partits que es jugaran aquest vespre. N'hi ha dos que afecten directament al destí dels gironins. Si el Cajasur empata o perd a casa contra el BMC (a les 8) ja no tindrà la possibilitat d'atrapar el Bordils. També, gràcies a la diferència de gols favorable, una victòria del Zarautz Amenabar contra el Nava (a 2/4 de 8) també salvaria l'equip per quarta temporada consecutiva a la categoria. Qualsevol de les dues combinacions salvarà l'equip de Campos.

L'entrenador de l'equip, Pau Campos, no està només pendent de la sort final del seu equip –que pràcticament està resolta– a tres jornades del final sinó també del filial, que demà al migdia també té el partit fins ara més important de la temporada contra l'Esplugues. Evitar el descens passar per endur-se com a mínim un punt de la pista de l'equip del Llobregat. Així, alguns dels joves jugadors que tenen fitxa en els dos equips podrien reforçar l'equip B. Els més destacats són Sergi Mach i Arnau Palahí, que han esdevingut determinants en la primera línia de l'equip de plata.

EL SEGON EQUIP

El Bordils B es jugarà mitja permanència demà a la pista de l'Esplugues
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)