El Bordils B perd i entra en la zona de descens

Handbol. Va ser superat per un gol a la pista de l'Esplugues, un rival molt directe en la lluita per la permanència a primera estatal

ESPLUGUES 23 BORDILS B 22

ESPLUGUES:Abadia (2), Calderon, Victor Garcia, Julen Garcia (1), Giménez, Gumà, Jouanneau (1), Marsè, Martorell (2), Meavilla, Millan (1), Miralles (4), Pes (5), Pi (3), Cisneros (4) i Romero.BORDILS B:Aleman (1), Álvarez (5), Bogo, Congost, Hospital (1), Sergi Mach (5), Masó (2), Montes (1), Arnau Palahí (1), Ferran Palahí (1), Palol (4), Pou, Amagat, Batlle, David Mach i Molina (1).PARCIALS CADA CINC MINUTS:3-0, 6-2, 8-4, 8-8, 8-9, 10-12 (descans), 11-13, 12-14, 14-15, 18-17, 21-20 i 23-22.ÀRBITRES:M. Pardo i M.M. López. Van excloure Romero (2), Víctor Garcia i Ferran Palahí.

El Bordils B va ser derrotat a la pista de l'Esplugues, i va entrar en les posicions de descens de primera estatal. L'Esplugues era un rival molt directe en la lluita per la permanència, ja que ocupava la plaça de descens i amb la victòria contra els blanc-i-verds els va superar en la classificació. Els locals van començar bé el partit (5-1) però el Bordils B va saber reaccionar i abans del descans es va avançar amb el màxim avantatge (8-11). En la segona part es va mantenir al davant però en els darrers quinze minuts el partit es va anivellar i l'Esplugues va saber distanciar-se en els darrers tres minuts.