Derrota intranscendent d'un Bordils entregat

Handbol. Fa un bon partit contra el Barça B l'endemà de certificar la salvació, però al final va trobar a faltar els jugadors convocats amb el filial

BARÇA B 29 BORDILS 26

FC BARCELONA B:León, Deumal, Galán (3), Rey (3), Gómez (5), Herms, Revuelta, Amigó (1), Tremps (3), Oliveras (4), Cherouveim (3), Castro (1), Vaquer (5), Cerezo (1) i Forns.HANDBOL BORDILS:X. Reixach, Márquez (3), Combis (3), Prat (3), Masó (1), Vilanova (1), Huix (8), Moreno (1), Martínez (3), P. Reixach (3), Comas, González i Masmiquel.PARCIALS:2-3, 5-5, 8-8, 10-11, 13-12, 15-14; 18-17, 20-19, 22-21, 22-22, 25-23 i 29-26.ÀRBITRES:Escoda i Sánchez.

El Bordils es va plantar davant del Barça B amb la seguretat que l'any que ve continuarà jugant a plata. La victòria de l'Amenabar contra el Nava en la jornada de dissabte (32-24) va certificar la permanència a la segona màxima categoria de l'handbol espanyol, però no per aquest motiu l'equip de Pau Campos es va relaxar al Palau Blaugrana.

De fet, els primers avantatges van ser per al Bordils. Allò que havia planificat al llarg de la setmana, tant en defensa com en atac, li va sortir brodat. Sobretot en la primera part. El Barça B no es va trobar gens còmode, i només en els contraatacs aconseguia pal·liar els efectes del joc d'un Bordils molt centrat. En el minut 20 de la segona part, però, els ploms del Bordils es van fondre i va pagar el cansament i la falta de recanvis en la primera línia –Mach, Palahí i Montes havien estat convocats amb el Bordils B contra l'Esplugues per evitar el descens–. El Barça B ho va aprofitar per distanciar-se de tres gols, després de passar nervis per frenar el joc del Bordils.

Finalment, els blaugrana es van endur la victòria –en la primera volta el Bordils havia guanyat a casa (27-25)–, però el Bordils va tornar a casa amb la satisfacció d'haver fet un bon partit i, sobretot, d'haver complert en la que ja es pot considerar la temporada més difícil a plata. “A principi de temporada alguns donaven per fet que baixaríem. Això encara va motivar més l'equip”, explicava Pau Campos amb satisfacció després del partit.

LES REACCIONS

Aquesta permanència l'hem de valorar i tenir en compte perquè a principi de temporada alguns no hi creien
La sensació és que hem fet un bon partit contra el Barça B tot i les baixes. Els hem posat molts problemes