Hoquei sobre herba

Cap al K08 amb golejada

Hoquei sobre herba. El Polo supera sense miraments el Poznan polonès i s'enfrontarà demà al Rot-Weiss Köln alemany

POLO 6 POZNAN 0

RC POLO:Fernández, Masana, Chaves, Ibarra, Turull, Baart, Rey Alegre, Casasayas, Vila i Bordas –onze titular–, Reyné, De Abadal, Cabot, Piera, Herrera i Coll.GRUNWALD POZNAN:Popiolkowski, Bratkowski, Hutek, Poltaszewski, Dutkiewicz, Kluczynski, Hulboj, Mikula, Majchrazak, Kozlowski i Poltaszewski –titular–, Grzeszczak, Rataj, Marcinkowski, Krokosz.GOLS:1-0 (2') David Alegre. 2-0 (32') Casasayas. 3-0 (33') Casasayas. 4-0 (43') Casasayas. 5-0 (51') Dutkiewicz, en pròpia porteria. 6-0 (58') Reyné.

No va tenir gaire problemes el Polo en el seu debut en l'Euro Hockey League. El conjunt barceloní va atropellar el Poznan polonès i demà disputarà els quarts de final de la màxima competició continental contra el Rot-Weiss Köln, que va eliminar el vigent campió. Va fer bons els pronòstics ahir el Polo, que va avançar-se amb una diana matinera de David Alegre. El capità barceloní va redirigir un xut desviat d'Álex Casasayas per avançar el seu equip. Precisament, Casasayas va sentenciar el matx en el tercer període amb un hat-trick. Quan el ritme físic dels polonesos va baixar, el Polo va aprofitar per obrir escletxa en el marcador. Casasayas va culminar una jugada per banda dreta per fer el 2-0, va definir amb precisió després d'associar-se amb David Alegre i va culminar una deliciosa jugada individual de Lucas Vila. Amb la sentència, el darrer quart no va tenir cap història i Carlos García Cuenca va donar minuts als jugadors menys habituals. Un d'ells, el jove Alex Reyné, va posar la cirereta de la golejada amb el 6-0 definitiu. Abans, Dutkiewicz s'havia fet el cinquè gol del Polo en pròpia porteria. El barcelonins ja són al K08 de l'EHL i allà espera un os molt dur de rosegar, el Rot-Weiss Köln.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)