Waterpolo

El Rubí perd la plaça a divisió d'honor

Waterpolo. L'equip vallesà baixa a primera i el Molins de Rei jugarà la promoció contra el Sevilla

El Rubí no va poder trencar els pronòstics contra el Terrassa (5-12) i va perdre contra el Molins de Rei, derrotat contra el Sant Andreu (6-14), la pugna per evitar la plaça de descens directe a primera divisió. L'equip del Baix Llobregat es jugarà la permanència amb una promoció contra el Sevilla. Tot i tenir el primer lloc assegurat, l'Atlètic Barceloneta no va fallar contra el Sabadell (12-5), mentre que el CN Barcelona va superar el Canoe (10-8) en un duel decisiu per resoldre la cinquena plaça. Després de l'última jornada, els emparellaments del play-off pel títol han quedat configurats de la següent manera: Atlètic Barceloneta-Mediterrani; CN Sabadell-Canoe; Terrassa-Sant Andreu; i Quadis Mataró-CN Barcelona.

El Medi, fora del ‘play-off'

En la divisió d'honor femenina, el Moscardó li va pispar la quarta plaça de play-off al Mediterrani gràcies al triomf de les madrilenyes a Rubí (9-10) i a la derrota de les barcelonines a Terrassa (14-8).

LA DADA

El Sabadell-Moscardó i el Mataró-Sant Andreu seran els emparellaments de la divisió d'honor femenina
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)