Handbol

Dies de transició

Handbol. Quim Pou serà avui nou president del Bordils i demà el Blanc i Verd dirà adeu a Pau Campos

Quim Pou serà proclamat avui nou president de l'Handbol Bordils. Aquesta mitjanit expira el termini de presentació de candidatures en la segona convocatòria electoral –la primera va quedar deserta–, prevista per al 6 de maig. L'únic membre de la junta gestora que no forma part de la directiva sortint ha esgotat fins les darreres hores per enllestir la llista de la que serà la junta directiva del club, formada per un mínim de cinc persones (l'actual és de 17). Pou ha de presentar la documentació a Manela Blázquez, secretària de la junta electoral de l'entitat, i després serà investit president en les hores prèvies a l'inici del procés de dissolució del club que s'hauria de posar en marxa si abans de les dotze de la nit no s'ha presentat cap candidatura.

Programa d'actes

El relleu en la junta es produeix el dia abans que el primer equip d'handbol jugui el seu darrer partit de lliga com a local a plata. Pou fins i tot podria presidir l'enfrontament des de la posició preferent de la llotja del Blanc i Verd, tot i que el seu perfil, bastant menys mediàtic que el dels seus antecessors –Ferran Cassú i Joan Martí, president en funcions des de la tardor per la renúncia del primer–, ja poc amic del protagonisme més enllà del que era estrictament i protocol·làriament necessari, ho fa poc probable. “És l'últim a casa. Un partit carregat d'emocions”, va dir Pau Campos dissabte a la nit, després del triomf del Bordils contra el Palma del Río, segon en la classificació gràcies a un gol de Pep Reixach en el darrer segon (27-26). “Un record més que ens emportem, espectacular”, valorava el tècnic, que demà dirigirà l'equip en la categoria a la qual el va fer pujar fa quatre anys com a local, abans de tancar la lliga a Pontevedra el 13 de maig contra el Teucro –líder i que ja és equip d'Asobal perquè puja directament–. Serà, a més, a 20 minuts de cotxe de Vigo, la pista on el Bordils va debutar en la categoria el 2013 contra l'Octavio. El partit contra el Zamora, quart de la lliga i que també jugarà la fase d'ascens, serà a les 19 h en horari unificat. Els castellans, amb els quals el Bordils va compartir fases d'ascens a plata, ja van ser el darrer equip que va visitar el Blanc i Verd la temporada passada, en el comiat a David Masmiquel com a jugador del primer equip. Demà el cerimonial serà semblant, amb els jugadors de la base fent el passadís als del primer equip en la presentació prèvia a l'enfrontament per celebrar la permanència. És clar que la figura del tècnic dels vuit darrers anys –25 en total al club, amb un pas pel Barça ja com a entrenador–, abans que marxi a la lliga romanesa, farà que els homenatges –des de tots els estaments de l'entitat, fins i tot de la plantilla– abans, durant i després del partit es multipliquin.

La cara B

El Bordils tindrà nou president avui. I el Blanc i Verd serà un niu d'emocions demà, molt més enllà que per la permanència del primer equip, virtual fa un mes i mig i matemàtica fa tres setmanes. Però no tot seran flors i violes, aquest cap de setmana: el segon equip podria baixar de categoria demà passat al migdia. “És un equip jove i, passi el que passi, ara està més bé que fa un any. Els jugadors s'han fet grans i són més madurs.” És la reflexió de Carles Ramonet, tècnic de l'ascens del Bordils B a primera estatal, conscient que l'equip ho té molt magre per salvar-se.

TRAJECTÒRIA

25
anys
tancarà Pau Campos al Bordils abans de marxar a entrenar en la lliga romanesa

RECONEIXEMENT

El tècnic rebrà l'homenatge de tots els estaments, la plantilla inclosa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)