Handbol

“Hi he estat molt a gust”

Handbol. Pau Campos s'acomiada del Blanc i Verd després de 25 anys, en el darrer partit a plata (19 h)

“No sé si estic a punt [riu]. A mirar de gaudir-ho al màxim, que ja em costarà saber-ho fer. Però sí, és l'últim partit de plata a casa.” És Pau Campos, el protagonista del Bordils-Zamora d'avui, el darrer partit del curs a plata al Blanc i Verd, que es disputarà a les 19 h en horari unificat, tot i que els punts no tenen cap transcendència, amb els locals salvats fa temps i els castellans en fase d'ascens a Asobal. “Tinc ganes de fer un bon partit. Pel que fa a la classificació, ni ells ni nosaltres ens hi juguem res. Però vols acabar guanyant. I si no ho fas, perquè l'altre equip és molt superior, com a mínim oferir una bona imatge”, afirmava l'entrenador del primer equip les darreres vuit temporades, quatre a plata i quatre a primera estatal, amb tres fases d'ascens disputades.

El dia

“Una barreja d'emocions, estarà molt bé”, va dir sobre el partit d'avui. “I tot el que acompanya el partit... Per a mi serà un partit especial, diferent. Per a mi, i per als jugadors suposo que també. Mirarem que sigui una festa i que es pugui recordar durant força temps.” Un escenari en el qual ja es va viure un assaig dissabte passat amb el 27-26 en el darrer segon: “Guanyes i acabes bé; a més, era contra el segon i ells s'hi jugaven coses, i no és que vinguessin a passejar-se. I fent un bon partit. Per mi, a l'altura de quan vam guanyar el Barça o el Bidasoa. El situo en aquesta altura i, per a mi, aquell final èpic ja va ser l'homenatge dels jugadors, que me'l van fer la setmana passada. Una satisfacció absoluta, guanyar aquell partit. I si volen guanyar aquest... [riu].” “Uf, poca cosa podré dir. És el dia i és veritat que hi haurà partits de copa, tot i que per sorteig pot ser que no te'n toqui cap a casa. Però el partit important és aquest, com hem fet sempre amb el comiat de Masmi, el comiat de Martí Vila o el de Jordi Masó. Gent que s'ha retirat i se l'ha reconegut en el darrer partit a plata”, va dir Pau Campos, que avui serà el focus d'atenció.

Més de mitja vida

“Vaig arribar als catorze anys de jugador, i l'any 2000 el cadet va ser el primer equip que vaig entrenar”, recordava ahir Pau Campos, que als 40 emprendrà l'aventura professional a Romania després d'haver estat en el juvenil del FC Barcelona en l'etapa de tècnic. “És la meva educació o la meva segona casa”, sintetitzava sobre l'etapa que tanca al Blanc i Verd. I hi aprofundia: “Bé, esportivament és casa meva i tot el que em passi en l'esport està vinculat a Bordils, de manera directa o indirecta. Hi he estat molts anys i molt a gust, amb diferents jugadors. He perdut el compte de la gent que he arribat a entrenar: gent que ja no hi és, gent que juga i gent que ara són entrenadors, i és una cosa de la qual em sento molt orgullós. Hi hauria perfils de tot tipus. Són divuit anys entrenant; cada temporada te'n vas a 120, 130 o 140 entrenaments, amb els desplaçaments, les emocions dels partits... Són moltes vivències i impossibles de resumir en un sol partit.”

LA PRÈVIA

Per a mi serà un partit especial. I per als jugadors. Mirarem que sigui una festa i que es recordi durant força temps
L'homenatge els jugadors me'l van fer la setmana passada. Una satisfacció absoluta, guanyar
Pau Campos
tècnic bordils

Quim Pou, dimarts que ve

El club va comunicar ahir al migdia que Quim Pou havia presentat la candidatura a la presidència i que dimarts que ve es presentarà la junta que dirigirà l'entitat els sis anys vinents, que disposarà del suport de la directiva sortint en el traspàs de poders.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)