Futbol sala

El Catgas, al ‘play-off'

Futbol sala. Es va assegurar la vuitena posició de la lliga regular amb una victòria a casa contra el Saragossa en l'última jornada (5-2)

CATGAS 5 SARAGOSSA 2

CATGAS SANTA COLOMA:Prieto, Sepe, Javi Rodríguez, Rescia, Dani Salgado –inicial–; Del Moral, Corvo, Rangel i Sergio.RÍOS RENOVABLES SARAGOSSA:Arturo, Adri Ortego, Richi, Retamar, Modrego –inicial–; Kosuke, Beltrán, Tejel, Santos i Maimon.GOLS:1-0 (3) Rescia. 1-1 (9) Richi. 2-1 (15') Salgado. 3-1 (17') Sergio. 4-1 (27') Del Moral. 4-2 (34') Jorge Santos. 5-2 (36') Sergio.ÀRBITRES:Juan i Martínez. Van ensenyar groga a Del Moral i Corvo, del Catgas, i a Retamar i Kosuke, del Saragossa.COMENTARI:El Catgas Santa Coloma es va assegurar una plaça per al ‘play-off' gràcies a la victòria en l'última jornada contra el Ríos Renovables (5-2). Maxi Rescia va inaugurar el marcador en el tercer minut. Richi Felipe va empatar sis minuts després, però els colomencs van obrir forat i es van situar amb tres gols d'avantatge a l'inici de la segona part (4-1, 27'). Els aragonesos van passar a atacar amb cinc, amb Otero com a porter jugador, però aviat van deixar aquesta estratègia. Just després va fer el 4-2 (34'), però les esperances no li van durar gaire, ja que Sergio González va fer el 5-2 definitiu només dos minuts més tard. El Catgas es veurà les cares en el ‘play-off' amb el Movistar Inter, el campió de la lliga regular.