Tennis

rafa nadal

tennista

“És l'inici somiat sobre terra”

Rafa Nadal Campió

“No tinc paraules per descriure el que significa tenir aquesta copa deu vegades al club on m'han vist créixer professionalment i del qual soc soci des de fa tan temps que ni me'n recordo. Per a mi té un sentit especial”, va manifestar Nadal durant els parlaments, després de felicitar Dominic Thiem per la seva temporada. “Has fet una gran setmana i segur que t'emportaràs aquest trofeu a casa ben aviat”, li va dir a l'austríac. Efectivament, Thiem és un candidat seriós a regnar algun dia a Barcelona. Però, de moment, el rei segueix sent Nadal, que va valorar molt positivament el seu inici de curs sobre argila: “Montecarlo i Barcelona són dos tornejos superespecials per a mi. És l'inici somiat sobre terra.”

Quant al relat del partit, el manacorí va subratllar com a clau haver-se avançat: “El primer set tenia una importància vital. Estava sent mot dur. M'he sentit còmode buscant el seu revés i també he buscat boles curtes perquè s'hagués de desplaçar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)