Atletisme

Atletisme

Ladmassem i Casanueva, al mundial

Atletisme. L'atleta del Bages debutarà als 36 anys en un campionat del món amb la selecció espanyola a Londres

Els atletes catalans Ayad Lamdassem i Marisa Casanueva formaran part de l'equip espanyol que disputarà la marató del campionat del món d'atletisme, que es farà quest estiu a Londres. Lamdassem va fer la marca mínima precisament a Londres (2h12:30). Aquest serà el seu tercer mundial. Fins ara, no ha tingut sort. El 2009 a Berlín va abandonar en els 10.000 m i el 2013 a Moscou va plegar en la prova de la marató. Casanueva, de Sant Vicenç de Castellet, va fer la mínima a Hamburg (2h32:22) i debutarà amb la selecció espanyola en un campionat del món. La resta de l'equip el formaran Javi Guerra, Ivan Fernández, Paula González i Marta Esteba.

La tercera catalana

Casanueva, de 36 anys, va fer a Hamburg la tercera millor marca catalana de tots els temps, rere el rècord català de Maria Luisa Muñoz del 1996 (2h28:59) i del temps que va fer Eva Sanz a Rotterdam el 2001 (2h30:56). Casanueva viu des de fa nou anys a l'Aragó, primer a Montsó i ara a Saragossa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)