Handbol

El Bordils B ha de guanyar i esperar una carambola

Handbol. Hi ha dos escenaris, amb quatre equips implicats, que li dona la permanència

El Bordils B juga el darrer partit del seu primer curs a la 1a estatal demà a les 19 h a Sant Cugat del Vallès, contra el novè de la lliga i amb l'obligació de sumar els dos punts. I perquè el conjunt de Carles Ramonet repeteixi la temporada que ve en la categoria ha d'esperar que es produeixin dues possibles caramboles.

“Hem de guanyar i veure què passa. Juguem en jornada unificada i volem fer la nostra feina: guanyar i esperar els altres resultats. Podem arribar a 19 punts i que siguem quatre equips empatats”, va dir Carles Ramonent el tècnic del filial blanc-i-verd que, d'entrada, posa en valor el creixement que ha suposat la temporada per als seus jugadors.

La carambola pot venir per dues vies, sempre després del triomf del Bordils B –ara penúltim amb 17 punts (baixen dos i el cuer en té 11)– que torna a disposar de Sergi Mach, Arnau Palahí i Jairo Montes; amb protagonisme aquest any a plata.

La primera és que el Palautordera, tercer per la cua amb 18 punts, perdi a casa contra el Sant Quirze, quart. La segona implica més partits: que el Palautordera guanyi (l'empat no serveix) i l'Esplugues –cinquè per la cua com l'OAR Gràcia, sisè i salvat en tots els supòsits amb 19, però que ha d'empatar o guanyar– perdi a casa amb la Roca (sisè). El Bordils B quedaria llavors empatat amb l'Esplugues a 19 punts, l'únic amb qui té l'average a favor perquè en l'empat múltiple també baixaria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)