Handbol

Fi de lliga i d'una era

Handbol. El Bordils acomiada la temporada a la pista del Teucro en l'últim partit de lliga que Pau Campos dirigirà abans de la seva sortida

El Bordils clou avui a la pista del campió de plata, el Teucro (20.30 h), no només la temporada de lliga sinó tota una era marcada pel lideratge de Pau Campos, que deixarà el club després de la copa catalana. El tècnic bisbalenc ha dirigit l'equip les últimes vuit temporades, durant les quals el Bordils ha aconseguit, per primer cop en tota la seva història, l'ascens a la segona màxima categoria de l'handbol espanyol. El club gironí hi va disputar la primera temporada el 2013/14 i des de llavors ja ha aconseguit quatre permanències consecutives. El llegat de Campos continuarà viu amb una cinquena temporada a plata el curs que ve, per bé que encara no se sap qui recollirà el testimoni de l'entrenador bisbalenc. Aquesta és una de les feines principals que tindrà la nova directiva del Bordils, presidida per Quim Pou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)