Punt i final a un gran cicle davant el campió de lliga

Handbol. El Bordils finalment no pot aconseguir la desena plaça, però el seu tècnic se'n va amb una altra permanència a la butxaca fa setmanes i amb una bona imatge a Pontevedra

TEUCRO 26 BORDILS 20

SD TEUCRO:Campo, Fernández (1), C. García (5), J. García, D. García, Gómez (1), Hernández (6), Iglesias (6), Méndez (1), Quintas (2), Rial, Santana, Silva (1), Altirribia (1), Pedreira (2).CH BORDILS:Farrerons (1), González, Huix (5), Martínez, Masó, Moreno (1), Prat (4), J. Reixach (3), F. Reixach, Vilanova, S. Mach (1), D. Mach, Montes (3), Palahí (3), Pou.PARCIALS:1-1, 3-4, 6-5, 8-6, 10-9, 12-11, 14-13, 17-17, 18-18, 21-19, 25-19 i 00-00.ÀRBITRES:Bernardino Fernández i Raúl Rodríguez. Exclusions: Quintas (9' i 45'), Rial (14' i 20'), D. García (34'), Pedreira (55') i el tècnic, Domínguez (47'), del Teucro, i S. Mach (11'), Pou (28') i Prat (44') del Bordils.

Punt i final a quatre temporades a divisió d'honor plata. Pel tècnic, és clar. Pau Campos no seguirà, però sí el Club Handbol Bordils, que amb la permanència assolida a la categoria fa setmanes, ahir va competir a gran nivell a la pista del campió de lliga i nou equip de la lliga Asobal.

Des del primer minut els visitants van presentar batalla i van oferir la seva millor versió en un inici físic i ple d'exclusions. Marc Prat, als primers minuts, i Dalmau Huix, després, hi posaven els gols i deixaven l'equip al descans amb les possibilitats obertes (12-11).

A la represa va ser Arnau Palahí qui va prendre el protagonisme ofensiu i va avantatjar per segon cop el Club Handbol Bordils en el pavelló municipal de Pontevedra (17-18 al minut 42). Amb un resultat de 20-19 i quan només faltaven dotze minuts per al final, els locals van fer un pas endavant i definitiu, i amb un parcial final de 6-0 (26-19) van deixar resolt l'últim partit de lliga. Al final, adeu del Bordils amb nota i amb el cap ben alt a la pista més complicada de la categoria.

20-19
de resultat
quan faltaven 12 minuts per al final. Els gols de Fernández i Iglesias van trencar el partit.