Futbol sala

futbol sala

El Catgas es guanya el dret a somniar

Futbol sala. Els colomencs superen en els penals l'Inter, campió de la fase regular, en el primer partit dels quarts i tindran dues oportunitats d'accedir a les semifinals del ‘play-off' pel títol el cap de setmana vinent a la pista madrilenya

Catgas 1 (3) INter 1 (1)

CATGAS:Prieto, Sepe, Javi Rodríguez, Rescia i Dani Salgado –cinc titular–, Pablo, Lucas, Corvo, Rangel, Sergio i David.MOVISTAR INTER:Herrero, Rafael, Ortiz, Ricardinho i Humberto –cinc inicial–, Lolo, Daniel, Pola, Rivillos, Darlan i Gadeia.GOLS:0-1 (28') Rivillos. 1-1 (34') Corvo.ÀRBITRE:Díaz i Garcia.

El Catgas la va fer grossa ahir a Santa Coloma. Com ja va passar fa uns mesos a la copa del Rei, el conjunt colomenc va superar l'Inter i es guanya el dret a somiar. El gol de Sepe en el tercer penal de la tanda va donar el primer punt del duel de quarts del play-off a un Catgas que dissabte vinent, a Madrid, tindrà la primera ocasió d'accedir a les semifinals.

Els colomencs van fer un partit magnífic, molt solidari en defensa i molt serè i fi quan la tensió era extrema. El locals van incomodar molt els astres madrilenys, que no es van trobar còmodes en cap moment sobre el parquet. Podrien haver-se avançat els dos conjunts, que van disposar d'ocasions per trencar el 0-0 amb què es va arribar en el descans. Prieto, el porter local, en va aturar un bon reguitzell dels madrilenys, que només van trobar el gol mitjançant Rivillos. La resposta posterior de Corvo, que va culminar una magnífica jugada col·lectiva, va conduir a la pròrroga. S'hauria pogut evitar un desenllaç en els penals, però els pals i la mala punteria dels dos equips ho van evitar. Aleshores, Corvo, Salgado i Sepe es van mostrar serens i confiats, van anotar els llançaments i van guanyar-se el dret a somniar contra un Inter que va veure com Rafael errava el primer xut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)